27-05-16

RollerCoaster Tycoon World

Heb jij er altijd al van gedroomd een eigen pretpark te bezitten? Grijp dan nu je kans en speel “RollerCoaster Tycoon World™”, een simulatiespel vol adembenemende achtbanen!

 

Niets is leuker dan een bezoekje aan een pretpark! Als eigenaar van een flinke lap grond besluit je het mooiste pretpark ooit te creëren. Wie eenmaal een bezoekje aan jouw pretpark heeft gebracht, zal over niets anders meer praten. Bezorg jouw gasten een onvergetelijke ervaring en zorg ervoor dat ze hun ogen uitkijken in een tot in de puntjes verzorgd pretpark. Laat ze de dag van hun leven beleven. Het leukste komt nog… je mag jouw eigen achtbanen ontwerpen!

 

Plaats uiteenlopende attracties zodat jong en oud zich uitstekend zullen vermaken. Vergeet niet dat de gasten op een geven moment honger zullen krijgen. Zorg ook voor voldoende personeel en houd de financiën goed in de gaten. Kleed het pretpark aan met onder andere stijlvolle paden, bomen, winkels en decoraties. Met de prachtige, zelfontworpen achtbanen zal je de meeste indruk maken. Ontwerp ze volledig in 3D en maak een ritje in jouw eigen achtbaan. Creëer een uniek park en pas het helemaal aan jouw eigen wensen aan. Steel de show in dit fantastische spel!

 

Ben jij dol op simulatiespellen? Speel dan ook de spellen van De Sims! Download bij Denda Games De Sims 3, De Sims 4 - Limited Edition en verschillende uitbreidingen!

wil jij Rollercoaster Tycoon World spelen kijk dan op de website van Denda Games.

Kenmerken
Denda Games maakt een ritje in de achtbaan
Zorg voor enthousiaste en tevreden bezoekers
Prachtige 3D-omgevingen
Nieuwe krachtige 3D-bouwengine
Vernieuwende 3D-ontwerpeditor
Een uitgebreide keuze aan spelobjecten
Richt het park naar jouw eigen smaak in
Kies uit meerdere kaarten en thema’s
Verschillende speltypen
Een dynamische gameplay
Maak een ritje in jouw eigen achtbaan
Deel jouw mooiste creaties op social media
Bedien camera’s en maak mooie filmpjes
Activatie van spel op STEAM
Volledig Nederlandstalig

 

Systeemeisen
Besturingssysteem: Windows 7 (64-bits) 
Processor: 2,3 Ghz
Geheugen: 4 GB RAM 
DirectX: Versie 11 

11:22 Gepost in Games | Permalink | Commentaren (0)