18-03-15

Family Game Pack 2015

Denda Games komt met een Family Game Pack voor 2015. Het spel bevat voor het hele gezin uitdagende games van Playrix in verschillende genres.

2D_Family Pack 2015_LR.jpg

 

 

 

 

 

 

Geniet met het hele gezin van de allerleukste spellen voor jong en oud!

Deze unieke spellenbundel biedt een gezellige en verantwoorde manier om na een drukke dag even helemaal tot rust te komen. Of jij nu van kaartspelletjes houdt, dol bent op mahjong, een kei bent in drie op een rij spelletjes of graag een zoek en vind avontuur speelt: met het Family Game Pack 2015 is het allemaal mogelijk!

Spoor een vermiste tweelingzus op in Mahjong Secrets en ga de strijd tegen de natuur aan in Solitaire Mysterie: Four Seasons. Speurneuzen duiken in het spannende detectiveavontuur Relics of Fate: A Penny Macey Mystery en ware helden redden de wereld van de ondergang in het drie op een rij spelletje Call of the Ages. Met deze fantastische spellencollectie zal de hele familie zich geen moment vervelen! Nu kun je deze en andere games downloaden bij Denda Games.

Kenmerken
Ontspanning voor jong en oud
Geschikt voor het hele gezin
Urenlang speelplezier
Mahjongspelletje Mahjong Secrets
Kaartspelletje Solitaire Mysterie: Four Seasons
Zoek en vind avontuur Relics of Fate: A Penny Macey Mystery
Drie op een rij spelletje Call of the Ages 
Volledig Nederlandstalig

10-03-15

9 Clues 2 The Ward

Denda Games komt met een nieuw spel uit het zoek en vind avontuur genre:

9 Clues 2 The Ward

spelletjes

 Dit spel is ontwikkeld door de Poolse gamestudio Artifex Mundi, bekend van de Nightmares from the Deep serie en Grim Legends.

In dit spannende mysterie jaagt een raadselachtige moord in een schimmig gesticht twee detectives de stuipen op het lijf!

Nadat een jonge detective en haar partner reageren op een noodoproep uit een psychiatrische inrichting, worden ze met de moord op een arts geconfronteerd. De speurders komen tot de conclusie dat de patiënten de waarheid verdraaien en het personeel iets te verbergen heeft. Elke nieuwe aanwijzing roept nieuwe vragen op.

De dood van dokter Crow lijkt samen te hangen met een brand en de dood van het jonge meisje Ginger. Iemand acht het gesticht verantwoordelijk voor haar dood. Onthul de identiteit van de wraakzuchtige moordenaar door het personeel en de patiënten te ondervragen en het gesticht uit te kammen. De door jou gevonden aanwijzingen zullen een onthutsende waarheid onthullen!Nu kun je dit spel en andere games downloaden bij Denda Games

Meer over dit spel!
Wie heeft dokter Crow vermoord?
Wie spreekt de waarheid?
Ontrafel de geheimen van de inrichting
Verken 42 buitengewone locaties
Los 18 verschillende minispellen op
Volledig Nederlandstalig