17-02-15

Call of Atlantis Treasures of Poseidon

Denda Games komt met een nieuwe release: Call of Atlantis Treasures of Poseidon.

2D_Call of Atlantis - Treasures of Poseidon_LR (169x240).jpg

Deze game is ontwikkeld door de Russische casual game ontwikkelaar Playrix Entertainment.

De welvarende Atlantiërs hebben de machtige god Poseidon beledigd. Voorkom dat de god van de zee het legendarische Atlantis voorgoed in zee laat verdwijnen!

Nadat de god Poseidon het eiland Atlantis stichtte, werd hij lange tijd door de tevreden Atlantiërs vereerd. Na verloop van tijd namen de eilandbewoners hun welvaart echter voor lief en Poseidon werd vergeten. De heerser over de zee ontstak in woede en verruilde de zon die Atlantis in warmte hulde voor donkere wolken en regenbuien.

De gekwetste Poseidon heeft zeven kristallen verwijderd van het altaar dat Atlantis bescherming biedt. Zonder de kristallen zal Atlantis voorgoed door de zee verzwolgen worden! Reis naar zeven fascinerende locaties, vind de kristallen terug en stem de machtige Poseidon weer gunstig in dit kleurrijke avontuur! Nu deze game en andere games downloaden bij Denda Games.

Kenmerken
66 boeiende levels in de verhaalmodus
50 nieuwe levels in de uitdagingsmodus
Een mix van drie op een rij met zoek en vind
Verzamel de schatten van Poseidon
Kalmeer de machtige god van de zee
Volledig Nederlandstalig

03-02-15

Release Denda Games: Ghost Encounters Deadwood Collectors Edition

Denda Games komt met een nieuw zoek en vind spel: Ghost Encounters Deadwood Collectors Edition.

2D_Ghost Encounters Deadwood CollEd (451x640).jpg

Dit spel is ontwikkeld door de bekende gamestudio Anarchy Enterprises.

Nadat grafrovers de geest van de gevaarlijke bandiet Blackjack bevrijden, valt het stadje Deadwood ten prooi aan een vreselijke vloek!

Toen Blackjack nog leefde, vermoordde hij 21 mensen maar na het schenden van zijn graf loopt het dodental razendsnel op. De vloek verspreidt zich als een virus door de stad en steeds meer inwoners leggen het loodje. Stop de vloek van Blackjack voordat Deadwood voorgoed in een spookstad verandert!

Kruip in de huid van een buitengewoon paranormaal onderzoeker en roep de afschuwelijke vloek een halt toe. Verken Deadwood en verzamel zoveel mogelijk nuttige informatie. Speciaal voor jou is “Ghost Encounters: Deadwood” in deze Collector’s Edition in een nieuw jasje gestoken! Geniet van een nóg intensere spelbeleving en ontdek tal van extra toevoegingen. Versla de bandiet Blackjack en red de inwoners van Deadwood! Nu kun je ook games downloaden bij Denda Games

Kenmerken
Verbreek de vloek van Blackjack!
Unieke puzzels en Zoek en Vind Scènes
Een paranormaal avontuur
Verrassende verhaalwendingen
Verken een uitgestorven stadje
Speciale “Collector’s Edition” inclusief nieuwe spelinhoud, nieuwe puzzels en meer!