23-12-14

Fall of the New Age Collectors Edition

Denda Games komt uit het genre zoek en vind spelletjes met het spel :

 Fall of the New Age Collectors Edition

5045_2D_Fall of the New Age_Collectors Edition_LR.jpg

Dit spel  is ontwikkeld door Shaman Games ook bekend van Namariel Legends: Iron Lord en Dreamscapes: the Sandman.  Fall of the New Age is een angstaanjagend spel in een sombere stad tijdens de middeleeuwen. Het bevat 40 intrigerende locaties met tal van vernuftigde minispellen en prachtige filmpjes. Deze Collector’s Edition bevat 12 extra locaties en een spelgids. De graphics zijn indrukwekkend, helder en mooi met 3D-effecten. De puzzels zijn goed en zonder afgestudeerd te zijn te maken. De verhaallijn is even spannend als boeiend met verrassende wendingen.

In Fall of the new Age is onze heldin geen prinses, geen vechter maar een doodgewone normale dief. Help een jonge dievegge Marla om haar broertje te redden in een spannend avontuur dat zich afspeelt in de mysterieuze middeleeuwen!

In de donkere middeleeuwen staat een duistere sekte op het punt de macht over de stad te grijpen. Nadat Marla en haar broertje Ray tijdens het plegen van een inbraak worden betrapt, wordt Ray door sekteleden ontvoerd. Marla zelf wordt door de politie in de kraag gevat.

Marla weet uit de gevangenis te ontsnappen en ontdekt dat de sekte van plan is om alle vormen van kennis en cultuur te vernietigen. Als de sekte aan de macht komt is het gedaan met de vrijheid van de bevolking. Red Ray, bemerk dat er meer jongens zijn ontvoerd en voorkom dat de kwaadaardige sekte zegeviert! Een van de betere spelletjes.

02-12-14

Release Denda Games: Shadows Price for our Sins

Denda Games komt met een nieuw zoek spelletjes:

Shadows Price for our Sins

Een vriendengroep opent tijdens een Halloweenfeest onbedoeld een poort naar de onderwereld met alle gevolgen van dien!

5003_2D_Shadows_Price For Our Sins_LR.jpg

Wanneer Dylan en  haar vrienden tijdens een Halloweenfeest op een oud artefact stuiten, openen ze onbewust een poort naar de onderwereld. Een groep geesten wordt bevrijd en de vriendengroep neemt hun plaats in. Alleen Dylan weet ternauwernood te ontsnappen.

Om haar vrienden te redden moet Dylan de dolende zielen van de ontsnapte geesten helpen met het afhandelen van hun laatste aardse zaken. Dylans hulp zal met wederdiensten beloond worden. Lukt het Dylan om haar vrienden te redden of gaan hun zielen voor altijd verloren? Ervaar de spannende ontknoping van dit spookachtige spel…als je durft! Een van de leukste spelletjes

Kenmerken
Help rusteloze zielen om eindelijk rust te vinden
Ontrafel een tragische liefdesgeschiedenis
Wie is een afstammeling van een kwade heks?
Een spannende spelsfeer
35 speurtochten
18 zoek en vind scènes
30 minispellen
Volledig Nederlandstalig

Systeemeisen
Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: 3.0 GHz
Geheugen: 512 MB RAM
DirectX: Versie 9.0