23-12-14

Fall of the New Age Collectors Edition

Denda Games komt uit het genre zoek en vind spelletjes met het spel :

 Fall of the New Age Collectors Edition

5045_2D_Fall of the New Age_Collectors Edition_LR.jpg

Dit spel  is ontwikkeld door Shaman Games ook bekend van Namariel Legends: Iron Lord en Dreamscapes: the Sandman.  Fall of the New Age is een angstaanjagend spel in een sombere stad tijdens de middeleeuwen. Het bevat 40 intrigerende locaties met tal van vernuftigde minispellen en prachtige filmpjes. Deze Collector’s Edition bevat 12 extra locaties en een spelgids. De graphics zijn indrukwekkend, helder en mooi met 3D-effecten. De puzzels zijn goed en zonder afgestudeerd te zijn te maken. De verhaallijn is even spannend als boeiend met verrassende wendingen.

In Fall of the new Age is onze heldin geen prinses, geen vechter maar een doodgewone normale dief. Help een jonge dievegge Marla om haar broertje te redden in een spannend avontuur dat zich afspeelt in de mysterieuze middeleeuwen!

In de donkere middeleeuwen staat een duistere sekte op het punt de macht over de stad te grijpen. Nadat Marla en haar broertje Ray tijdens het plegen van een inbraak worden betrapt, wordt Ray door sekteleden ontvoerd. Marla zelf wordt door de politie in de kraag gevat.

Marla weet uit de gevangenis te ontsnappen en ontdekt dat de sekte van plan is om alle vormen van kennis en cultuur te vernietigen. Als de sekte aan de macht komt is het gedaan met de vrijheid van de bevolking. Red Ray, bemerk dat er meer jongens zijn ontvoerd en voorkom dat de kwaadaardige sekte zegeviert! Een van de betere spelletjes.

De commentaren zijn gesloten.