18-11-14

Release DENDA GAMES: Margrave - The Blacksmith's Daughter

Denda Games heeft een unieke bundel met de twee spannende zoek en vind avonturen Margrave: The Curse of the Severed Heart en Margrave - The Blacksmith’s Daughter voor je samengesteld! Koop deze twee meeslepende zoek en vind spellen nu in een speciale voordeelbundel!

Margrave: The Curse of the Severed Heart

Na de onverwachte dood van haar ouders, keert Edwina terug naar haar ouderlijk huis in een klein, verlaten dorpje. Haar vriend Tom zal haar de volgende dag volgen. Edwina is vastbesloten te achterhalen wat er is gebeurd tijdens de nacht dat haar ouders stierven. Help Edwina, open mysterieuze poorten en bevrijd wezens met geheugenverlies. Zijn de ouders van Edwina ten prooi gevallen aan een gruwelijke vloek? Ontdek de schokkende waarheid…als je durft!

Margrave -The Blacksmith’s Daughter

2D_Margrave_The Blacksmiths Daughter_LR.jpg

Edwina en Tom zijn getuigen van een adembenemend schouwspel. Op een Schots eiland verrijst er voor hun ogen de Verloren Stad van de Cyclopen. Voordat het opgetogen stel de stad kan gaan verkennen, wordt Tom ontvoerd door een cycloop. De Cyclopenstad verschijnt maar eens in de driehonderd jaar, als Edwina haar grote liefde niet op tijd vindt, zal hij samen met de stad verdwijnen! Stort je op een spannende reddingsmissie en bereid jezelf voor op het avontuur van je leven. Haast je, je hebt tot zonsondergang de tijd!

Belangrijkste kenmerken
Tom en Edwina beleven twee spannende avonturen
Bevrijd de tortelduifjes uit benarde situaties
Prachtige Zoek en Vind Scènes
Uitdagende puzzels
Twee meeslepende zoek en vind spellen
Volledig Nederlandstalig

04-11-14

Release DENDA GAMES : Detective Quest - Het Glazen Muiltje

 Denda Games specialist op het gebied van zoekspelletjes komt met het nieuwste zoek en vind avontuur spel:

Detective Quest - Het Glazen Muiltje

Nadat een sprookjesprins zijn ware liefde vond, verdween de onbekende schone spoorloos. Spoor de hartenbreekster op met behulp van een kristallen muiltje!

zoekspelletjes, hidden objects

 

Een tot over zijn oren verliefde man doet een beroep op jouw detectivevaardigheden. Hij vraagt je om de vrouw van wie hij houdt op te sporen. Even lijkt het om een doodgewone vermissingszaak te gaan maar je enige aanknopingspunt is…. een kristallen muiltje! Jouw nieuwbakken cliënt is een prins uit een afgelegen, mysterieus koninkrijk.

 

Reis naar een sprookjeswereld voor je meest bijzondere opdracht ooit.  Spoor de vrouw op die het hart van de prins veroverde en vervolgens spoorloos verdween. Stort je op intrigerende zoek en vind scènes en tal van prachtige minigames. Je zult veel ongewone, bijzondere wezens tegenkomen en vriendelijke dieren bieden hun hulp aan. Help de verliefde prins en spoor de mysterieuze eigenaresse van het bijzondere schoeisel op!

 

Kenmerken

Wie veroverde het hart van de prins?

Van wie is het glazen muiltje?

Vriendelijke dieren bieden hun hulp aan

Speel intrigerende zoek en vind scènes

Tal van minigames

Volledig Nederlandstalig

 

Systeemeisen

Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8

Processor: 2.5 GHz

Geheugen: 1024 MB RAM

DirectX: Versie 9.0